gototopgototop
 1. Skip to Menu
 2. Skip to Content
 3. Skip to Footer>

Bine ati venit

Image 1

Vă oferim o ambianţă caldă si relaxantă prin serviciile si dotarile pensiunii.

Cazare Bittner

Image 2

Vă oferim cazare in Brasov la preturi fara concurenta.

Restaurant Bittner

Image 1

Restaurantul nostru este locatia perfecta pentru organizarea de mese festive.

Pensiunea Bittner Brasov

Image 4

Cazare si relaxare in Brasov pentru familia dumneavoastra.

Servicii cazare

Image 1

Dotarea si finisajele camerelor sunt de o calitate exceptionala, cu paturi somptuase din mobilier de lemn natur, cu grupuri sanitare proprii, cu tv prin cablu inclusiv HBO, internet wireless nelimitat.

Facilitati Pensiune

Image 2

Baie proprie, hol propriu cu dulap pentru haine, terasa proprie cu vedere spre Varful Tampa, uscator de par, televizor si televiziune prin cablu (HBO inclus), minibar, acces la internet wireless.

Food & Bar

Image 3

Pensiunea Bittner va pune la dispozitie o sala de mese generoasa dotata cu televizor, si sistem audio, care se deschide intr-o curte-terasa interioara, ideala pentru relaxare si odihna.

Pensiunea Bittner Brasov

Vă prezentăm o locatie speciala, aflata in zona rezidentiala a Brasovului, pe strada Nicolae Teclu nr 6.Pensiunea Bittner *** vă oferă o ambianţă caldă si relaxantă prin serviciile si dotarile sale. Amplasată intr-o zona linistita a orasului brasov, ferita de trafic si aglomeratia urbană,  la numai 10 minute de Gara Brasov, şi în imediata apropiere a centrului istoric, acesta vine in intampinarea dorinţelor  dumneavoastra de acomodare turistica cu tot confortul de care aveti nevoie pentru a face din sejurul dumneavoastra o adevărată reuşită. In citeva minute se poate ajunge la obiectivele turistice si istorice aflate in Centrul Vechi al orasului : Piata Sfatului cu Biserica Neagra si Muzeul de istorie, Prima Scoala Romaneasca aflata in incinta Bisericii Sf. Nicolae din Piata Prundului, Bastionul Tesatorilor sau Poarta Ecaterinei....

Fie ca vizitati orasul Braşov din motive personale, turistice  sau aveti de organizat o conferinta sau o intalnire de afaceri Pensiunea Bittner *** vă stă la dispoziţie în permanenţă. Pentru noi nu există clienţi, ci numai oaspeţi trataţi cu respectul şi ospitalitatea cuvenită fiecaruia.

Vă invităm să ne contactaţi ori completând formularul de rezervări on-line de mai jos, ori prin telefon, fax sau e-mail.

Va asteptam cu drag sa va oferim cele mai bune servicii de cazare.

Amplasament:

 • 600m Gara CFR Brasov, Autogara 1
 • 600m Sala Sporturilor
 • 400m Patinoar Olimpic
 • 1200m Centrul Istoric
 • 800m Universitatea  Transilvania
 • 1200m ITC
 • 100m Liceul Emil Racovita (Centru de examinari Cambrdige)
 • 100m Restaurant, frizerie, punct alimentar, farmacie, hypermarket, Unirea Shopping Centre
 • 1500m Paradisul Acvatic

Pensiunea Bittner

Cazare Bittner

Image 2

Camerele sunt dotate cu baie proprie, hol propriu cu dulap pentru haine, terasa proprie cu vedere spre Varful Tampa, uscator de par, televizor si televiziune prin cablu (HBO inclus), minibar, acces la internet wireless.

Sala de mese Bittner

Image 3

Pensiunea Bittner va pune la dispozitie o sala de mese dotata cu televizor si sistem audio, cu iesire intr-o curte-terasa interioara, ideala pentru relaxare si odihna.

Imprejurimi

Image 4

Situata la cateva minute de centrul Brasovului, Pensiunea Bittner va faciliteaza vizitarea obictivelor turistice din oras.

Rezervari Online

Image 1

In doar cateva minute puteti rezerva o camera la Pensiunea Bittner Brasov folosind formularul nostru de rezervari online.

Vezi formular

Acces Wireless Internet

Image 2

Pensiunea Bittner va ofera acces wireless la internet 24 de ore.

Contact

Image 3

Pensiunea Bittner Brasov - Cazare si Relaxare in Brasovstr. Nicolae Teclu nr.6, Brasov

+40.268.424.450 | +40.746.134.344

Contact

Localizare pe harta

Image 1

Suntem usor de gasit!

Read More

Autentificare Clienti

Localizare pe harta